VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
5 maig 2016
facebook-1.gif youtube-1.gif
1festamajor.jpg
6 raons per a reservar-te les dates de la Festa Major’16 (19 – 22 maig)

Què passa al maig? Doncs passa que és primavera, que ja fa calor, que s’apropa l’estiu i que arriba, finalment, l’esperada festa gran, la Festa Major de Sant Boi!
Del 19 al 22 de maig nova edició, nous espectacles, molta ballaruca i molta diversió, i aquesta està garantida: hi ha activitats per a tots els públics, espais d’alta participació com les propostes de cultura popular, per als més menuts oci infantil i espectacles d’arts escèniques i musicals, per a la gent gran amb ganes de ballar, per a la mitjana edat concerts memorables, per als més locals amb ganes de descobrir noves propostes de km. 0… En resum, de tot i més, un maig carregat de molta cultura!

Aquí t’exposem 6 raons per les quals has de reservar-te sense excuses aquestes dates de Festa gran...

Més info...
2festamajor.jpg
Intensitat teatral en un maig que culmina a la Festa Major!
Al maig cada dia un raig…. de teatre!

Com us deiem, aquest maig arriba ben carregat de propostes d’arts escèniques ben variades: de la dansa al cant coral o a la improvització i culminarà durant els dies de Festa Major amb 3 espectacles per aquell cap de setmana. Fem-ne un repàs ràpid:

Més info...
3bcnsports.jpg
El ‘BCN Sports Film Festival’ als Cinemes aquest maig

Els dies 3, 4 i 5 de maig, Sant Boi acull el “BCN Sports Film Festival 2016” una mostra internacional de temàtica esportiva que incideix en els valors, educació i sensibilització social que hi ha al voltant de l’esport. Sant Boi amb els Cinemes Can Castellet són sub-seu d’aquest Festival.

Durant 5 dies, el BCN Sports Film Festival t’aproparà a totes les experiències que t’hagués agradat viure com a protagonista. Són 84 peces audiovisuals programades en més de 30 sessions que s’exhibiran a diferents espais de Barcelona i a Sant Boi.

Més info...
4ferransoriano.jpg
‘Ferran Soriano i les lletres’ a la Saleta del Centre d’Art

Ferran Soriano, barceloní, resident a Bellvitge però adoptiu de Sant Boi, per relacions personals i laborals (té taller a la vila), és un creador contemporani destacat. Atès que el seu pare era planxista de professió, va aprendre a dominar el modelatge de l’acer i això el va dur a centrar la seva obra artística en l’escultura. Actualment es mou en un estil simbolista, on fa abstracció de la figuració.

La Saleta ofereix una exposició seva ‘Ferran Soriano i les letres‘ (del 13 maig al 2 de juliol) on es mostra el seu constant diàleg amb la literatura i el seu contacte amb aquest món. 

Més info...
5altaveufrontera.jpg
Altaveu Frontera, la secció de bandes emergents de l’Altaveu

Ha començat l’Altaveu Frontera, la secció competitiva per noves bandes i grups emergents del Festival Altaveu.

EL FRONTERA. Des de l’any 1993 s’han presentat més de 2.000 formacions i han passat pel Frontera més de 150 bandes, algunes que amb l’experiència han assolit molt de renom (Sidonie, Love of Lesbian, Fromheadtotoe, Plouen Catximbes, D’Callaos, Maika Makovski, Alejandro Martínez, Manos de Topo, Black Baudeleire, entre d’altres) que han actuat dins el marc del Festival Altaveu.

Més info...
6sangboi.jpg
Una jornada de génere negre amb el 'Sant Boi Criminal' i 'Lletres en Lluita'
Una jornada de génere negre, el 'Sant Boi Criminal', arriba a ciutat per primer cop el 14 de maig i serà una bona ocasió per 'ocupar' el teatret de Cal Ninyo i parlar de novel.la, còmic, cinema, joc de rol i tot allò relacionat amb negre i criminal. Organitzat per Sang Boi.

I a finals de mes, el 27 de maig, l'Espai Weller de Cal Ninyo s'omplirà de lletres i improvizacions amb el 'Lletres en Lluita', una competició entre 4 escriptors que lluitaran per escriure el millor relat a partir de diferents pistes. Només disposaran de 4 minuts per a fer un relat, un concurso de improvisació literària inspirat en altres experiències com Luchalibro Perú o Slam D'Escriptura En Viu. Si t'agraden les lletres, la imaginació i la improvització, aquesta és la teva! ;)
 
logoculturati.gif Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam