VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
Desembre 2016 - Gener 2017
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacat.jpg
La Purissima, el seu 75 aniversari i el nou ‘Made in Sant Boi’.
Arriba la festa d’hivern de Sant Boi, una Fira de la Puríssima de les més antigues (se’ns fa gran, 75 anyets!!), on el comerç és el principal motor. Però també hi ha d’altres esdeveniments al seu voltant, des d’actes relacionats amb antics oficis, a degustacions gastronòmiques, Fira de Nadal, de cotxes… i la cultura no hi podia faltar!

Una de les principals novetats és el nou ‘Made in Sant Boi’, un espai que es dedicará a l’emprenedoria cultural i projectes d’economia de col.laboració que existeixen a la ciutat. L’eix conductor és la innovació, sobretot en la creativitat artística, el disseny i les arts aplicades i cadascun dels presents mostraran els seus serveis, una manera de descobrir-los, donar-se a conèixer i tenir-los en compte per a properes ocasions.

Més info...
noticia1.jpg
El CCCA i entrevista amb Manuel Morales, escultor.
‘Patrimoni Humà / Patrimoni Públic’ obre portes aquest dissabte 3 de desembre a les 12h., una exposició col.lectiva d’artistes locals (Francesc de Diego, Jesús Sarabia, Manuel Fontiveiros, Nati Comas, Raquel Gu…) i el Fons d’Art Municipal (Miró, Tapies, Juan de Andrés, Ferran Soriano, Josefa Hernández, Chillida, Ricard Tarré…) que serà el toc de sortida de la nova línia de CCCA. Veniu, veureu unes peces extraordinàries i assistireu a alguna performance que us sorprendrà!

En aquesta ocasió hem entrevistat el seu comissari: en Manuel Morales Espinosa és un creador (escultor, sobretot) d’una llarga trajectòria artística, que participa intensament de la vida cultural artística santboiana, dins de LaSaleta, La Peixateria i altres iniciatives pròpies que organitza, a més de ser també treballador municipal. 

Més info...
noticia2.jpg
Un bambi que madura i un festival de valsos per acabar l’any teatral!
Aquest desembre la Temporada d’Arts Escèniques de tardor s’acomiada amb una adaptació d’un Bambi molt especial i d’un Festival de Valsos amb l’Orquestra Simfònica que passa de la Puríssima a obrir la temporada musical nadalenca…

Més info...
noticia3.jpg
Un reis de pel.lícula! ;) 
La Cavalcada de Reis d’enguany, ve inspirada en tots aquells elements de les pel·lícules de Nadal, ens fan viatjar a un altre món, passejar-nos per altres èpoques i somniar amb la nit màgica. Diuen que es veurà circular el Polar Express, que olorarem la Xocolata de Charlie i la seva fàbrica, ens visitaran els éssers màgics d’ El origen de los guardianes i la Història Interminable, els experiments de La bruixa novell, experimentarem la màgia d’ Harry Potter i les seves mascotes, entre d’altres personatges de l’univers nadalenc i, fins i tot els ajudants de la màgica Estel recolliran les cartes dels endarrerits (aiggg!) pels Reis d’orient, que des de les seves carrosses màgiques us saludaran i us enviaran els millors desitjos per l’any. També hi haurà transports màgics, personatges de faules, fàbriques de il·lusió, éssers de llum i fins i tot bústies reials! 

Més info...
noticia4.jpg
Congrès Internacional Spai Carioca Samba Gafieira
Del 2 al 4 de desembre es reuneixen a Sant Boi els millors intèrprets de samba gafieira, una de les especialitats més interessants del ball brasiler. I tot gràcies al Congrès Internacional Spai Carioca Samba Gafieira.

Amb la presència dels millors artistes internacionals d'aquest tipus de ball, també hi serà per primer cop la companyia brasilera Gafieira Brasil G.B. que uneix les millors parelles del moment de Brasil. També es comptarà amb diferents coreògrafs de prestigi mundial com Patrick Carvalho, Rodrigo Marques i Vinicius Villiger.

noticia5.jpg
Un gener amb bona música a l'Espai Les Muses
Un espai que no para quiet!
No teniem prou amb el Nadal, que el nou gener començarà també amb bona música, i a Casablanca!
 
Des de la música medieval i celta de Trobar de Morte, Steven Munar presentant el seu disc en solitari en acústic, al concert dels santboians i guanyadors del Sona 9 Chet, amb un pop-folk elegant i de factura impecable... Llarga vida musical a Casablanca i a l'Espai Les Muses
 
logoculturati.gif Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam