VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
   Especial Espectacles Familiars gener-maig'17
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacat.jpg
Avançament de la nova Temporada d'arts escèniques... 


 Només ens anuncien dues coses i és que agradarà a tothom i ens esperen grans espectacles, i estem segurs que així serà!
  • D’entrada hi haurà prop de 18 espectacles, inclosa una extensa programació de teatre familiar!
    Una gran programació, aquest any amb la novetat que s’afegeix una programació de teatre familiar molt complerta, amb una gran òpera ÒPERA FOR KIDS, de gran èxit a la temporada a Barcelona, 2 espectacles dedicats als nadons (Pintamúsica i Marieta Marieta), circ amb el gran KAROLI, Barreja Barbuda amb la cantant Helena Casas o un espectacle amb la més gran autora de cançons infantils DAMARIS GELABERT!
  • Una gran estrena (la segona després de L’Hospitalet) amb L’ELECTE, una comèdia dramàtica sober els efectes de la política i les teràpies psiquiàtriques, amb text de Ramon Madaula, direcció de Jordi Casanovas i interpretació del mateix Madaula i Roger Coma!

Més info...
destacat3.jpg
Et proposem que rebis la informació a casa

Pares, mares, àvies, avis, canalla i amics: si heu rebut aquest butlletí és que feu part de la mailing list dels espectadors d'Espectacles Familiars que desitjàveu rebre informació sobre aquestes activitats. De fa poc el Departament de Cultura hem rebut l'encàrrec de gestionar-les, per això us proposem que compteu amb el butlletí e-cultura, un instrument digital que us permetrà rebre aquesta i altres informacions culturals del municipi còmodament a casa i des de qualsevol dispositiu.

Cada primer dijous de mes us farem arribar al vostre correu les informacions culturals més destacades, les novetats i tot allò que creiem pot ser del vostre interès. Aquest butlletí disposa d’uns apartats a la part inferior on podreu modificar les vostres dades, donar-vos de baixa si no el voleu rebre, així com donar d’alta a qualsevol a qui li reenvieu aquest butlletí.

Ens agradarà molt saber quin tipus d’activitats culturals us interessen més, i si disposeu d'un minut, us agrairem que acabeu d’omplir la vostra fitxa a ‘modificar dades’, això ens permetrà enviar-te allò que realment sols t’interessa a tu. I per acabar, dir-vos que les vostres dades estan protegides i que si ens autoritzeu, començareu a rebre la informació cultural que ens demaneu. Moltes gràcies per la vostra atenció i connecting people!

destacat2.jpg
Els petits, els protagonistes dels espectacles familiars!

Sabem d’entrada que els petits de la casa són els protagonistes de les nostres vides, natural, així com la saba de futures generacions, uns tresors que hem de cuidar i ajudar a crèixer, i aquí és on la Cultura pot ajudar a aquestes personetes a ser més creatius, a aprendre de les mirades artístiques, i ajudar-los a expressar-se des d’altres llenguatges, en definitiva, a que disposin de més eines per a desenvolupar-se a la nostra societat i potser fer d’ella un món millor.

La cultura, i les arts escèniques en aquest cas, són un terreny molt fèrtil que els pot ajudar en aquestes comeses, desenvolupant nous hàbits culturals des de ben petits, d’aquí la importància de dedicar-los programacions especials, de qualitat, entretingudes i força variades. I la que us proposem disposa de tot això i de moltes coses més, i us en fem cinc cèntims:

Més info...
destacat 3.jpg
Preus especials a teatre
Aquesta setmana comença la nova temporada d’Arts Escèniques i Música gener-juliol’17, una nova temporada que com ja vam avançar el passat desembre  es caracteritza per la seva enorme varietat, qualitat artística i diversitat de públics, amb prop de 18 espectacles que ens faran gaudir de valent: hi ha teatre contemporani, clàssic, música, circ, màgia, òpera, èxit i risc a parts iguals, propostes per a petits i grans, comèdies, musicals, poesia, dramaturgia clàssica, textos contemporanis, humor, tragèdia, jazz, màgia i òpera… Varietat, estils i gustos 1.000!

Més info...
 
logoculturati.gif Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam