VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
6 novembre 2014
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacatnoubutlleti1.jpg
Un nou butlletí informatiu digital, E-Cultura per mail!
Encetem una nova etapa informativa amb una nova eina digital, el butlletí e-cultura del Departament de Cultura, un instrument que comencem amb il.lusió i amb què esperem establir nous circuits amb qui considerem sou la peça fonamental de fer cultura al municipi, vosaltres!

Més info...
noticia1vicult.jpg
Una Puríssima amb molt de ViCult!
Vi i Cultura, o el que és el mateix, ViCult!
Durant els dies de la Fira de la Puríssima la terrassa del Museu de Sant Boi esdevé l’espai ViCult, la parada ideal per a descansar, fer un tast i escoltar bona música abans de continuar amb el recorregut de la Fira, gaudint d’un bon terrassing, i allunyar el fred amb tast de vins de moltes zones de D.O., cerveses artesanes i escoltar una tria de grups que fan bona música a ciutat. 

Més info...
noticia2juandeandres.jpg
Juan de Andrés i la seva escola
Des del dia 27 de novembre de 2014 fins el 10 de gener de 2015, es viurà a Can Castells Centre d’Art una fita privilegiada per el món de l’art i dels artistes a Sant Boi. Finalment podrem gaudir  a Sant Boi d’una mostra de l’obra del pintor uruguaià Juan de Andrés, qui durant quasi vint anys va dirigir el taller d’Arts plàstiques de Can Massallera.

Més info...
noticia3teatrevania.jpg
Arts escèniques, un novembre ple de teatre i música!
Aquest novembre Can Massallera s’omplirà de teatre, aquests dies podreu escollir entre dues propostes teatrals i una musical ben diferents: la jove i talentosa Cia Les Antonietes arriba amb Vània, una reinterpretació moderna del clàssic de Txèkhov, Don Juan Tenorio amb Lloll Bertran i Joan Pera, la versió gamberra d’un Tenorio de rialla i  Swingcaló, gipsy jazz, milonga argentina, flamenc o so cubà.

Més info...
 
Logo Cultura Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam