VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
5 febrer 2015
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacats_carnaval15.jpg
14 de febrer, Carnaval d’amor amb Love Carnaboi’15
Serà un febrer fred però això no ens treurà les ganes de riure, de ballar i de fer festa, el Carnaval és a tocar i amb això… arriba la Rúa Carnaboi!!

El proper dissabte 14 de febrer coincidint amb el dia de Sant Valentí, el Carnaboi’15 es bateja com Love Carnaboi’15, un esdeveniment que comptarà amb més de 1.000 participants distribuïts en més de 20 comparses dedicades al món del circ, els superherois, àngels i dimonis, emoticons, bombers, víkings, xarlestons, gàngsters etc. La rua anirà encapçalada per una carrossa dedicada a l’amor acompanyada de comparses, colles de percussió, txarangues i molt de soroll..

Més info...
petita_elcredit.jpg
Nova temporada d’Arts Escèniques i Música a Can Massallera
Més de 15 espectacles composen aquesta nova Temporada d’Arts Escèniques i Música Can Massallera que començarà aquest febrer i fins el juny. Una temporada que arriba plena d'interessants novetats amb les quals s’ha volgut millorar la proposta de teatre i música municipal:

Per primer cop s’introdueix una programació familiar d’arts escèniques i música, una gran experiència per als nens acostumats a les novetats virtuals de l’era digital, una activitat propera on les emocions que se’n produeixen reforcen la màgia de les arts en viu...

Més info...
petita_expocatalunya.jpg
Exposició 'Catalunya i la Guerra de Successió (1702-1714)' al Museu de Sant Boi
L'exposició produïda pel Museu d'Història de Catalunya proposa presentar el conflicte com una guerra d’abast internacional en la qual Catalunya participà d’una manera directa. En aquest sentit, l’exposició fa un recorregut per la totalitat del conflicte, des dels precedents fins a les repercussions immediates. 

Més info...
petita_3tombs.jpg
Els Tres Tombs a Sant Boi, ‘Una nova mirada a la tradició’
El diumenge 15 de febrer es celebrarà a Sant Boi una de les més antigues tradicions amb motiu de la celebració de Sant Antoni Abat, protector dels animals, els Tres Tombs.

Malgrat que avui en dia aquesta festivitat està lligada a la tradició cristiana, la festa és d’orígen pagà i el ritual principal consistia a donar tres voltes amb cavalls, animals de tir i carros al voltant d’una gran foguera feta amb ramatge verd, una tradició agrícola i de protecció del ramat.

Més info...
 
Logo Cultura Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam