VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
5 març  2015
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacatcosimpropi.jpg
Un mes de dones: ‘Cos impropi, la política del cos’ al Centre d’Art Can Castells
El Centre d’Art també celebra el 'Dia Internacional de les Dones' i és per això que dedica la seva propera exposició a la dona i l’art, en concret a les pràctiques feministes contemporànies situades en la tradició de la video-guerrilla, és a dir, la creació audiovisual com a eina de lluita en contextos socials difícils. Les variacions ideològiques com el queer/cuir i el transmarikabollo, accions de contrainformació i reivindicació de transfeminisme entre el gènere i la sexualitat, seran l’eix sobre el qual girarà l’exposició que es presenta ‘Cos Impropi, La Política del Cos’.

En aquesta extraordinària exposició es veuran peces d’artistes tals com Jo Spence, Yoko Ono, Geta Bratescu, Marina Abramovic, Juan Pablo Echeverri, Ute Mahler, Martha Rosler o Ana Laura Alaez , vídeos, fotografies i performances que il·lustraran tota aquesta reivindicació ideològica i artística.

Més info...
petit_3d.jpg
Les Termes romanes i la tecnologia 3D
El Museu de Sant Boi presenta una novetat relacionada amb les Termes Romanes que millorarà la interpretació patrimonial de l’espai i farà més comprensible com era l’estructura original, els serveis que hi oferia i l’entorn paisajístic que l’envoltava….

Estem parlant d’una visita virtual amb tecnologia 3D, una reconstrucció de les Termes realitzada amb tota mena de detalls i sota l’assessorament del Museu, que farà que es pugui quasi reviure les mateixes sensacions que qui entrava i gaudia dels seus banys i els seus espais!

Més info...
petit2_mauthausen.jpg
Exposició sobre l’Holocaust i el camp de Mauthausens
Aquest any es conmemoren els 70 anys de l’alliberament dels camps d’extermini més destacats, Auschwitz i Mauthausen, camps de l’horror i treballs forçats amb més de dos milions de persones exterminades.

Amical Mauthausen, l’organització que vetlla per no oblidar, ha organitzat una exposició itinerant que es presenta a la Biblioteca Jordi Rubió el títol de la qual és ‘Imatges i Memòria de Mauthausen’, un recull en imatges del camp, els presoners, les humiliacions, les SS i els dirigents nazis, l’alliberament i l’organització dels expresoners després de la barbàrie, un gran desplegament fotogràfic on es documenta la realitat d’aquest camp de concentració per tal de mantenir viva la memòria dels milers de deportats als camps del Tercer Reich. L’exposició ha estat possible gràcies a la iniciativa del Ministeri de l’Interior austríac, l’Amicale de Mauthausen francesa i l’Amical de Mauthausen espanyola.

Més info...
petit3_mauthausen.jpg
‘Sense Solta’, Lucas Masciano i ‘Idiota’, cap de setmana de març intens amb teatre i música per a tots els públics!
Aquest març rebrem el primer espectacle per a públic familiar, una proposta de qualitat, d’humor, és ‘Sense Solta’, un espectacle de clowns ple de gags divertits i humor absurd, una delícia pels nens i també pels pares. Surrealisme, humor i tendresa sense límits!

I com la intensitat del mes és la que comentàvem, també el març ens dur altres dos interessants espectacles: per una banda la música artesana d’ultramar del cantant argentí Lucas Masciano, que presenta el seu últim treball ‘De París a Transilvania’ dins la programació extrarradi del BarnaSants. Per altra banda, el teatral text ‘Idiota’, de Jordi Casanovas.


Més info...
 
Logo Cultura Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam