VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
2 abril 2015
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacatsantjordi.jpg
Jordis, Jordines, dracs, roses i llibres de Sant Jordi
Dies d’amor i roses… No, no és el títol d’una pel.lícula romàntica, són més aviat les bones intencions de la diada de Sant Jordi, cita obligada amb els llibres, les flors i la tradició del mes d’abril.

Us convidem a venir i fer una passejada sota el solet entre parades de llibres, perfum de roses, gent mirant i firant-se o canalla gaudint dels espectacles infantils que els esperen, en el lloc ja habitual, la Rambla Rafael Casanovas i la Plaça de l’Ajuntament. Aquest any seran sis les llibreries (Croquis, Les Hores, Petita Koreander, Barbús i Isart) que ens acompanyen on trobareu les últimes novetats editorials, la presència d’alguns autors (...)


Més info...

petit_sounddays.jpg
6 raons de pes per anar al SoundDays
En pocs dies comença el Sounddays, un cicle de propostes d’oci mediambiental i cultural que recollirà actuacions musicals i ofertes per al públic familiar tots els diumenges del 12 d’abril al 17 de maig, on les famílies podran gaudir del patrimoni, la natura i la música d’una manera més relaxada i en entorns especials com Can Barraquer, una de les seus del Museu de Sant Boi i Can Julià, el nou Centre d’Interpretació del Riu… I aquí et donem 6 raons per les quals no t’ho pots perdre: (...)

Més info...
petit_tirant.jpg
Teatre i inspiració medieval, aquest mes amb ‘Les princeses també es tiren pets’ i ‘Tirant lo Blanc’
Arriba un abril carregat de moltes arts escèniques, en aquest cas de molt de teatre, i d’èpica medieval! Per una banda arriben les protagonistes femenines de molts contes, princeses d’estar per casa que somnien, ronquen i fan les mateixes malifetes que qualsevol de nosaltres… ‘Les Princeses també es tiren pets’.

(...) I per l'altra, sense sortir d’aquest entorn medieval, també és l’estrena de la primera producció pròpia entre el Teatre Nacional de Catalunya, l’Institut del Teatre i els Teatres en Xarxa, una xarxa de cinc teatres municipals de cinc ciutats, Sant Boi inclosa, d’un Tirant lo Blanc de luxe amb la Jove Companyia del TNC.

Més info...
petit_hermes.jpg
El programa Hermes i l’univers femení
El Museu de Sant Boi ha estat un dels pocs museus que per treballar amb el seu entorn s’ha centrat en desenvolupar un tipus de gestió sensible a col·lectius ciutadans amb altres capacitats, una característica del nostre territori que ja fa gairebé un segle acull un nucli d’innovació important en salut mental. 

Gràcies a diferents teràpies relacionades amb l’ús de disciplines artístiques com a instruments de millora de la qualitat de vida, els nostres ciutadans més vulnerables poden gaudir del patrimoni i la cultura més propera. I és això el què el Museu posa en pràctica des de fa més de deu anys, un programa pilot, el programa Hermes.

Més info...
petit_nitsart.jpg
Nits d’Art i Cultura F5ve, un nou cicle de música
Aquest abril hi haurà música pels descosits, així que a preparar les oïdes i els peus per a ballar o simplement acompanyar el ritme! A més a més del SoundDays, també s’enceta un altre cicle de música dedicat a les arts i la cultura, les ‘Nits d’Art i Cultura F5ve’ (del 10 al 24 d’abril).

I què és això? Doncs 5 esdeviments artístics, 5 nits culturals i 5 detalls creatius...

Més info...
petit_entrevista.jpg
Entrevista del mes: Lluís Torrens, Centre d'Art Can Castells
Lluís Torrens és creador, gestor del Fons Biel Torrens (una part del qual acull actualment el Centre d’Art) i programador de Can Castells aquest 2015.

Ens ha respós algunes qüestions que ens ajudaran a conèixer millor la seva feina al Centre d’Art i aspectes relacionats amb les últimes propostes artístiques que ens ofereix Can Castells.


Més info...
 
logoculturati.gif Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam