VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
2 juliol - agost 2015
facebook-1.gif youtube-1.gif
principal.jpg
Sant Boi, sobre una exposició d'una societat rural a la industrial i la Nit del Museu
Aquest 11 de juliol s’inaugura la nova exposició temporal del Museu “Sant Boi 1875-1923. La modernització d’una societat rural”, una mostra que pretén exposar els canvis succeïts a la nostra població durant el pas d’una societat rural a la industrial, destacant la mecanització com a part de la cultura material que es conserva en el fons del museu. Amb l’excusa d’aquesta nova producció, el Museu ha volgut fer un 2 en 1 i lligar-la amb la Nit del Museu, la tradicional cita nocturna d’estiu a la seva terrassa i proposar una temàtica que anirà al voltant precisament d’aquesta transformació econòmica i social que el nostre territori va viure a finals del s. XIX.

Més info...
destacat1a.jpg
Torna l’Altaveu i en fem un tastet!

Cita inel·ludible, cita irrepetible amb la música, el primer festival de la temporada, torna l’Altaveu!

I si hi ha un festival que de sempre ha apostat per la música feta a casa i per propostes puntuals de músiques de més enllà i que sempre ens ha sorprès per la seva qualitat artística, per la seva genuïnitat, per les noves descobertes, aquest és l’Altaveu, el festival que tenim a casa.

L’Altaveu d’aquesta edició també ens durà petites sorpreses, i altres de grosses, com els caps de cartell Sidonie, un grup consolidatíssim que als seus inicis va tastar l’asfalt amb el concurs Frontera, d’on va sortir finalista i que ara, amb més d’una dècada a sobre, torna per a presentar el seu últim treball ‘Sierra i Canadà’, un trio popero sense complexos (...)

Més info...
destacat2a.jpg
Viu l’estiu: activitats a la Muntanyeta
Viu l’estiu és un cicle musical de concerts i balls que s’organitza els juliols al Parc de la Muntanyeta des de fa unes quantes edicions. L’oferta ha anat canviant amb els anys, però l’espai d’oci és el mateix, davant de la Biblioteca Jordi Rubió, prop d’un xiringuito d’estiu, un espai que et permet seure i escoltar la música, ballar al teu ritme o xerrar i picar tapes mentre mires el concert. Tots els divendres de juliol a la nit podràs apropar-t’hi, des de les 23h. i gaudiràs d’una proposta musical diferent, nits amb ritmes llatins, pop, jazz o soul.

Més info...
destacat3a.jpg
Cicle de Música a la Fresca a la Torre Benviure
Avui dijous comença a la Torre de Benviure el ‘Cicle de Música a la Fresca’ que cada any munta la Unión Extremeña en aquest espai medieval emblemàtic. La proposta d’enguany s’emmarca en tots els dijous al vespre d’aquest mes amb concerts musicals de tot tipus d’estil: des del jazz a la fusió o el flamenc. Inauguren aquesta nit amb el grup santboià Extremband que presenten versions relacionades amb el món del jazz clàssic. La següent nit està dedicada al flamenc amb una Nit de flamenc (...)

Més info...
 
Logo Cultura Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam