VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
1 octubre 2015
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacat.jpg
Especial Cultura al ‘Viure Sant Boi’
Aquest mes d’octubre el Viure Sant Boi estarà dedicat a la Cultura, ‘Sant Boi, cultura comunitària’, tot un recull de què hi ha i de les polítiques que es volen implementar en aquest mandat en matèria de Cultura: veurem com la Cultura és un dret que cal tenir en compte, que alimenta l’esperit creatiu i crític de la nostra societat, tan necessari com respirar i tan important com altres drets bàsics com la sanitat, l’habitatge o l’educació.

Més info...
noticia1.jpg
Les Biblioteques i el nou Club de Lectura Infantil

Les Biblioteques de Sant Boi (la Maria Aurèlia Capmany que va festejar els 20 anys i la Jordi Rubió que aquest any celebra els seus 10 anys) fa temps que realitzen una tasca de promoció de la lectura important, la raó fonamental d’existir d’aquests oasis de pau, lectura i cultura que són la xarxa de biblioteques.

Des de Sant Boi una de les iniciatives per dur a terme aquest tipus d’actuació constant és oferir una programació estable en la qual l’usuari i la lectura siguin els principals protagonistes:

Més info...
noticia2.jpg
Rob Morris i ‘Take your time’ a ‘La Saleta’
‘Take your time’ (Pren-te el teu temps) és una exposició de l’obra de Rob Morris, una sèrie de dibuixos i pintures que responen al seu particular plantejament de la realitat i evolució personal. L’artista regenta actualment el local de musica rock Backstage al carrer Vermell, un espai que es caracteritza pel seu dinamisme a l’hora de presentar propostes artístiques interessants, com l’audàcia d’organitzar microteatre en els pocs metres quadrats del seu local!

Més info...
noticia3.jpg
Cremem Sant Boi!
La tradició del Foc a Catalunya està molt arrelada. Els materials pirotècnics són utilitzats en les diferents manifestacions de cultura popular i tradicional des del segle XIV i fan part indiscutible del patrimoni immaterial de la cultura del nostre territori. Avui centenars de grups de Diables, bèsties de foc i colles infantils mantenen viva la tradició a Catalunya amb milers actes de foc anuals, malgrat les dificultats d’adaptació de la nova directiva europea.

‘Cremem Sant Boi!‘ és una d’aquestes tradicions. La quarta edició ja està en marxa i el Grup de Foc de Sant Boi està enllestint des de fa mesos la trobada de grups de Malabars de foc d’arreu de tot el Barcelonès i els grups de percussió que els acompanyen.

Més info...
noticia4.jpg
Teatre i música, quatre propostes d’octubre!
T’agraden les Arts escèniques? Esperem que sí perquè aquest octubre arriba ben carregat de propostes, des de teatre per adults i infantil fins a música lírica i romàntica en clau contemporània.
Seu, lliga’t el cinturó que comencem l’exposició:

11/10 Tortugues: la desacceleració de les partícules
Una tragicomèdia sota la direcció de Clàudia Cedó i interpretada per Dani Arrebola, Jordi Brunet, Clara Cols i Alícia Puertas. De la Cia SALAFlyHard. L’amor i les relacions de parella. En Joan i la Marta s’estimen però s’han adonat que no van al mateix ritme, la neurosi d’en Joan s’està a punt de carregar-se la parella, així que decideixen marxar al camp i prendre’s les coses amb més calma.

Més info...
noticia5.jpg
Activitat recomanada: Barrejant 2015
Els dies 2, 3 i 4 d'octubre arriba una nova edició de Barrejant , la trobada de la solidaritat de Sant Boi. En aquesta ocasió la trobada girarà al voltant de 'Els drets humans no tenen fronteres', tot seguint l'estela del projecte Ciutats Defensores dels Drets Humans, promogut per 16 ajuntaments catalans. Hi haurà xerrades, concerts, jocs infantils, mercats solidaris, un sopar de la cooperació i la solidaritat, el mercat de segona mà i les actuacions musicals dels grup francès Radio Babel Marseille i la cantant guineana Nakani Kanté.

Més info...
 
logoculturati.gif Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam