VERSIÓ WEB | DONAR-SE DE BAIXA
img-1-left.jpg img-1-right.jpg
img-3.jpg logo.jpg img-4.jpg
img-2-left.jpg img-2-right.jpg
img-5.gif
img-sb-boigper.gif
 
5 novembre 2015
facebook-1.gif youtube-1.gif
destacatnews12.jpg
Comença el Taller de Moviment i Dansa Contemporània +45

Tens més de 45 anys i sempre t’ha agradat la dansa però per falta de temps, desànim o que no et veies capaç has desistit? Doncs ara tens l’oportunitat!

Si tens més de 45 anys pots beneficiar-te dels tallers de moviment i dansa contemporània que es faran entre novembre i desembre de 2015 com a part del procés creatiu del projecte +45 i de manera gratuïta!

Més info...
noticia1nw12.jpg
L’art, la repressió i el compromís des de Xina 
De quan la Cultura remou cimets, de quan l’acte artístic esdevé un compromís social i polític. La nova exposició ‘De com Yukong va moure la muntanya’ a Can Castells Centre d’Art explora aquesta dimensió, la d’artistes compromesos que amb les seves obres denuncien situacions que atempten contra una societat.

‘De com Yukong va moure la muntanya’ es centra en les obres d’artistes xinesos que fan de l’art un instrument poètic i alhora subversiu i que manifesten la necessitat d’implicar-se i de passar a l’acció. 


Més info...
noticia2nw12.jpg
Sobre bombolles i monstres: teatre a Can Massallera.
Comencem un novembre també molt carregat de teatre, una de teatre familiar i l’altra una comèdia per adults. Sobre bombolles i monstres!

Aquest diumenge arriba ‘Bombolletes de paper’, de la Cia. Múcab Dans una peça familiar per a + 3 anys que ha estat guardonada amb el Premi al Millor Espectacle Familiar de la Feria de Teatro de Castilla-León 2014:

Més info...
noticia3nw12.jpg
Més de 10 bandes musicals santboianes a les ‘Veus contra la violència masclista’
El 25 de novembre se celebra el ‘Dia Internacional contra la Violència Masclista’, una commemoració que des de fa anys Ajuntament i entitats celebren amb diferents activitats. Es reivindica posar fi a la discriminació de gènere, la violència masclista que produeix milers de denúncies i més de 50 morts l’any a l’Estat i educar en la no invisibilitat d’un fenomen que, malauradament, sols podrà resoldre l’educació, amb el temps, i la conscienciació de totes i tots en el nostre quotidià.

L’educació i la cultura, drets socials fonamentals, són els instruments més potents dels quals disposem per a créixer en valors, respecte, diversitat i esperit crític, i és per això que una activitat cultural com la música ha estat escollida per l’acte d’aquest any...

Més info...
 
Logo Cultura Departament de Cultura - Can Torrents
C. de l’Hospital, 9 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Tel. 93 635 12 50
facebook-2.gif youtube-2.gif
www.culturasantboi.cat | Agenda | Baixa | Modificar dades | Alta | Avís legal | cultura@santboi.cat
Recorda afegir cultura@santboi.cat a la teva agenda de contactes per evitar lectura de correu spam